Kirjanpito

Kirjanpitopalvelut kaikille yritysmuodoille Kaarinan ja Turun rajalla

Pippan Tilipalvelu suorittaa eri yritysten ja yhtiöiden kirjanpidot täsmällisesti ja tarkasti pienintäkin liiketapahtumaa myöden. Suoritamme kuukausittaisen kirjanpidon, teemme asiakkaamme tilinpäätökset sekä huolehdimme vaadittavasta viranomaisraportoinnista.

Huomioimme kirjanpidossa asiakkaan toimialan vaatimukset ja erityispiirteet ja haluttaessa konsultoimme asiakasta liiketoiminnan tehostamisessa. Käytämme kirjanpidossa Finago Oy:n Procountor-kirjanpito-ohjelmaa, joka mahdollistaa täysin sähköisen modernin taloushallinnon yhdessä asiakkaan kanssa.  Toisaalta Tallennus-versio samasta ohjelmasta antaa mahdollisuuden tehdä ”vanhanaikaista” kirjanpitoa, jolloin asiakas tuo paperisen materiaalin meille toimistoon ja me työstämme sen edelleen.

Kirjanpidon raportointipalvelut

Sähköisessä taloushallinnossa asiakas saa omat tunnukset ohjelmaan ja voi aina tarvittaessa tulostaa haluamiaan raportteja käyttöönsä. Ohjelma sisältää erilaisia graafisia ja numeraalisia raportteja. Raportit antavat lisätietoa yrityksen liiketoiminnasta ja toimivat esimerkiksi yrityksen strategian ja budjetin suunnittelun tukena.  Tallennusversiosta lähetämme tulosteet sovitulla tavalla, kun työ on tehty.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!